Ανακοίνωση για Δηλώσεις κ. Κατρούγκαλου

Αργοστόλι 25 Απριλίου 2016

Η Ενωση μας απαντώντας στις πρωτοφανείς αιτιάσεις του κ.Κατρούγκαλου επισημαίνει ότι τα μέλη της δεν απέχουν από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και δίνουν προτεραιότητα στα οικογενειακά επιδόματα.

Κατόπιν δηλώσεων του κ.Κατρούγκαλου ότι φταίνε οι λογιστές διότι δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις με αποτέλεσμα να μην δίδονται τα οικογενειακά επιδόματα έχουμε σαν απάντηση τα εξής:

Τα μέλη μας δεν απέχουν από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Δίνουμε άμεση προτεραιότητα στα οικογενειακά επιδόματα.

Τα οικογενειακά επιδόματα δεν δόθηκαν λόγω έλλειψης χρημάτων.

Ο κύριος υπουργός γνωστός ερασιτέχνης της πολιτικής αρέσκεται στο πολιτικό ψέμα για να δικαιολογήσει την ανικανότητα του και δεν έχει κανένα ηθικό ενδοιασμό να κατηγορήσει σκληρά εργαζόμενους ανθρώπους αυτός ο οποίος τα μαγουλάκια του είναι μονίμως κόκκινα από τα χαστούκια της τρόικας.


Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος: ΒΑΣΙΛΑΤΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Ο Αντιπρόεδρος: ΚΟΡΣΙΑΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Τα μέλη: ΤΣΙΛΙΜΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΚΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Last modified on %PM, %25 %828 %2016 %21:%Apr
Rate this item
(1 Vote)
back to top

Τελευταίο Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

 • Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο
  Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο

  ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

  ΚΟΙΝ. ΓΓΔΕ κ.ΠΙΤΣΙΛΗ
  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 26/6/2017

  Στα γραφεία μας έχει δημιουργηθεί χαώδης κατάσταση μετά τα γνωστά προβλήματα του TAXIS με το έντυπο Ν και το Ε3, δυστυχώς κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις δεν αποφεύγονται και ήλθε και το κερασάκι στην τούρτα με τα ανασφάλιστα οχήματα εν μέσω υποβολής δηλώσεων.

  Κυρία υπουργέ είναι απαραίτητη η παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 28 Ιουλίου 2017 και παρακαλούμε όπως η απόφαση σας ανακοινωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

  26 June 2017 Read more...

Αρθογραφία

 • Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές
  Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές Υπό ποιες προϋποθέσεις καθίσταται δυνατή η ασφάλιση σερβιτόρων, μπάρμαν κλπ βάσει σταθερών αποδοχών Πέτρος Γ. ΡαπανάκηςΣύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού. Αρθρογράφος, Συγγραφέας Ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, μεταξύ των οποίων είναι οι σερβιτόροι, οι μπάρμαν, οι βοηθοί σερβιτόρων και οι βοηθοί μπάρμαν, επειδή αμείβονται είτε εξ’ ολοκλήρου είτε εν μέρει με ποσοστά, φιλοδωρήματα, προμήθειες κ.λ.π. κατατάσσονται, με απόφαση του Δ.Σ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε…
  17 May 2016 Read more...