ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα και η ιστοσελίδα του συλλόγου μας είναι σε λειτουργία. Η ιστοσελίδα μας αποτελεί καταρχήν ένα εργαλείο δουλειάς και δεξαμενή ενημέρωσης και πιο συγκεκριμένα θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεσθε από τις φορολογικές ιστοσελίδες taxheaven και eforologia και από τις οικονομικές ιστοσελίδες Naftemporiki, imerisia και capital.

Σημαντικό για όλους μας θα είναι η ανάρτηση απόψεων, προτάσεων και άρθρων ενημερωτικού χαρακτήρα από όλα τα μέλη επίσης ο κατάλογος των μελών μας με διευθύνσεις, τηλέφωνα και εντοπισμό χάρτη.

Είμαστε σίγουροι ότι η ιστοσελίδα μας θα αποτελέσει για όλους μας το απαραίτητο βοήθημα στη δουλειά μας και γιατί όχι να γίνει γνωστή και πέρα από τα νησιά μας.
Αναμένουμε από όλους προτάσεις και απόψεις για τη δομή της ιστοσελίδας

Το Δ.Σ.

Τελευταία τροποποίηση στις %AM, %28 %310 %2016 %09:%Μαρ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(3 ψήφοι)
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση »
επιστροφή στην κορυφή

Τελευταίο Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

 • Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο
  Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο

  ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

  ΚΟΙΝ. ΓΓΔΕ κ.ΠΙΤΣΙΛΗ
  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 26/6/2017

  Στα γραφεία μας έχει δημιουργηθεί χαώδης κατάσταση μετά τα γνωστά προβλήματα του TAXIS με το έντυπο Ν και το Ε3, δυστυχώς κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις δεν αποφεύγονται και ήλθε και το κερασάκι στην τούρτα με τα ανασφάλιστα οχήματα εν μέσω υποβολής δηλώσεων.

  Κυρία υπουργέ είναι απαραίτητη η παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 28 Ιουλίου 2017 και παρακαλούμε όπως η απόφαση σας ανακοινωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

  26 Ιουνίου 2017 Διαβάστε περισσότερα...

Αρθογραφία

 • Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές
  Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές Υπό ποιες προϋποθέσεις καθίσταται δυνατή η ασφάλιση σερβιτόρων, μπάρμαν κλπ βάσει σταθερών αποδοχών Πέτρος Γ. ΡαπανάκηςΣύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού. Αρθρογράφος, Συγγραφέας Ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, μεταξύ των οποίων είναι οι σερβιτόροι, οι μπάρμαν, οι βοηθοί σερβιτόρων και οι βοηθοί μπάρμαν, επειδή αμείβονται είτε εξ’ ολοκλήρου είτε εν μέρει με ποσοστά, φιλοδωρήματα, προμήθειες κ.λ.π. κατατάσσονται, με απόφαση του Δ.Σ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε…
  17 Μαΐου 2016 Διαβάστε περισσότερα...