ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2017

Σας προσκαλούμε στην κοπή πίττας του συλλόγου μας την
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ώρα 20.30
στο BAROQUE LE BISTRO

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Μαζί με την πίττα θα προσφερθούν αναψυκτικά και σνακ
εκ του ΔΣ

Διαβάστε περισσότερα...

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Καλούνται τα μέλη του Συλλόγου σε επαναληπτική πρόσκληση σε τακτική Γενική Συνέλευση στις 20 Δεκεμβρίου 2016 Τρίτη και ώρα 18:00

Κατόπιν της ματαιωθείσας Γενικής Συνέλευσης τις 12/12/2016 λόγο μη απαρτίας, παρακαλούμε για την παρουσία σας προκειμένου να πραγματοποιηθεί η συνέλευση
στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κεφαλληνίας και Ιθάκης.


εκ του ΔΣ

Διαβάστε περισσότερα...

Νέα ρύθμιση ληξιπρόθεσμων οφειλών λόγω σεισμού έως 30/6/2016 για Κεφαλονιά & Ιθάκη

ΠΟΛ.1067/2016 Ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών, λόγω του σεισμού της 17ης. 11.2015 στους Δήμους Λευκάδας, Μεγανησίου, και στην Π.Ε. Κεφαλληνίας-Ιθάκης.

(Ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών, λόγω του σεισμού της 17ης. 11.2015 στους Δήμους Λευκάδας, Μεγανησίου, και στην Π.Ε. Κεφαλληνίας-Ιθάκης.)

Κατηγορία: Είσπραξη δημοσίων Εσόδων
Αριθμ. ΠΟΛ. 1067/1.6.2016
Ρύθμιση ληξιπροθέσμων οφειλών, λόγω του σεισμού της 17ης. 11.2015 στους Δήμους Λευκάδας, Μεγανησίου, και στην Π.Ε. Κεφαλληνίας-Ιθάκης.

Διαβάστε περισσότερα...

Κάλεσμα σε Απεργία

Στην Γενική Συνέλευση του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε στις 14/04/2016 αποφασίσθηκε η συμμετοχή μας σε 48ωρη απεργία τις ημέρες ψήφισης του ασφαλιστικού νομοσχεδίου.

Καλούμε τα μέλη μας σε μαζική απεργία την Παρασκευή 06/05/2016 και Σάββατο 07/05/2016.

Συνάδελφοι έφτασε η ώρα.!!! Δίνουμε όλοι το παρόν!!! Δίνουμε αγώνα για να μην περάσει ο νόμος έκτρωμα για το ασφαλιστικό και το φορολογικό.

Διαβάστε περισσότερα...

Πραγματοποίηση Σεμινάριο Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι.

Σεμινάριο Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι.Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο της ΕΦΕΕΚΙ εχθές 28/4 στο ΑΤΕΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ με εισηγητές τους Γ.ΚΟΡΟΜΗΛΑ και Α.ΑΛΩΝΙΑΤΗ.

Όπως κάθε χρόνο το σεμινάριο έγινε μεγάλη Εβδομάδα αφορούσε τις δηλώσεις και το κλείσιμο έτους σε Εταιρείες, μοιράσθηκε βιβλίο σημειώσεων και ήταν εξαιρετικά επίκαιρο.

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση για Δηλώσεις κ. Κατρούγκαλου

Αργοστόλι 25 Απριλίου 2016

Η Ενωση μας απαντώντας στις πρωτοφανείς αιτιάσεις του κ.Κατρούγκαλου επισημαίνει ότι τα μέλη της δεν απέχουν από την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων και δίνουν προτεραιότητα στα οικογενειακά επιδόματα.

Κατόπιν δηλώσεων του κ.Κατρούγκαλου ότι φταίνε οι λογιστές διότι δεν έχουν υποβάλλει δηλώσεις με αποτέλεσμα να μην δίδονται τα οικογενειακά επιδόματα έχουμε σαν απάντηση τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα...

Ανακοίνωση, Αργοστόλι 15/4/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η έκτακτη ΓΣ έγινε εχθές με συμμετοχή είκοσι συναδέλφων, είναι λυπηρό για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν το επάγγελμα μας η συμμετοχή να είναι σε τέτοιο αριθμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας και ενδυνάμωσης του συλλόγου μας είναι η καθολική συμμετοχή μας και υποστήριξη όλων των δράσεων.

Διαβάστε περισσότερα...

Πρόσκληση σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Το ΔΣ της ένωσης φοροτεχνικών ελευθέρων επαγγελματιών Κεφαλονιάς και Ιθάκης (ΕΦΕΕΚΙ) καλεί τα μέλη του σε έκτακτη γενική συνέλευση την Πέμπτη 14/4/2016 στην αίθουσα του Επιμελητηρίου και ώρα 19:30 .

Θέματα ημερήσιας διάταξης:

Διαβάστε περισσότερα...
Συνδρομή σε αυτήν την τροφοδοσία RSS

Τελευταίο Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

 • Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο
  Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο

  ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

  ΚΟΙΝ. ΓΓΔΕ κ.ΠΙΤΣΙΛΗ
  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 26/6/2017

  Στα γραφεία μας έχει δημιουργηθεί χαώδης κατάσταση μετά τα γνωστά προβλήματα του TAXIS με το έντυπο Ν και το Ε3, δυστυχώς κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις δεν αποφεύγονται και ήλθε και το κερασάκι στην τούρτα με τα ανασφάλιστα οχήματα εν μέσω υποβολής δηλώσεων.

  Κυρία υπουργέ είναι απαραίτητη η παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 28 Ιουλίου 2017 και παρακαλούμε όπως η απόφαση σας ανακοινωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

  26 Ιουνίου 2017 Διαβάστε περισσότερα...

Αρθογραφία

 • Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές
  Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές Υπό ποιες προϋποθέσεις καθίσταται δυνατή η ασφάλιση σερβιτόρων, μπάρμαν κλπ βάσει σταθερών αποδοχών Πέτρος Γ. ΡαπανάκηςΣύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού. Αρθρογράφος, Συγγραφέας Ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, μεταξύ των οποίων είναι οι σερβιτόροι, οι μπάρμαν, οι βοηθοί σερβιτόρων και οι βοηθοί μπάρμαν, επειδή αμείβονται είτε εξ’ ολοκλήρου είτε εν μέρει με ποσοστά, φιλοδωρήματα, προμήθειες κ.λ.π. κατατάσσονται, με απόφαση του Δ.Σ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε…
  17 Μαΐου 2016 Διαβάστε περισσότερα...