Ανακοίνωση, Αργοστόλι 15/4/2016

Αγαπητοί συνάδελφοι

Η έκτακτη ΓΣ έγινε εχθές με συμμετοχή είκοσι συναδέλφων, είναι λυπηρό για τόσο σοβαρά θέματα που αφορούν το επάγγελμα μας η συμμετοχή να είναι σε τέτοιο αριθμό.

Απαραίτητη προϋπόθεση της σωστής λειτουργίας και ενδυνάμωσης του συλλόγου μας είναι η καθολική συμμετοχή μας και υποστήριξη όλων των δράσεων.

Εύχομαι τις δύσκολες μέρες που έρχονται με το ασφαλιστικό και το φορολογικό όλοι μας να κατανοήσουμε την ανάγκη μαζικής αντίδρασης κατά του σχεδίου εξόντωσης μας.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Μιχάλης Βασιλάτος

Τελευταία τροποποίηση στις %PM, %15 %495 %2016 %13:%Απρ
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
επιστροφή στην κορυφή

Τελευταίο Δελτίο Τύπου-Ανακοίνωση

 • Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο
  Επιστολή Ε.Φ.Ε.Ε.Κ.Ι. προς Υπουργείο

  ΠΡΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ κ.ΠΑΠΑΝΑΤΣΙΟΥ

  ΚΟΙΝ. ΓΓΔΕ κ.ΠΙΤΣΙΛΗ
  ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ 26/6/2017

  Στα γραφεία μας έχει δημιουργηθεί χαώδης κατάσταση μετά τα γνωστά προβλήματα του TAXIS με το έντυπο Ν και το Ε3, δυστυχώς κάθε χρόνο οι καθυστερήσεις δεν αποφεύγονται και ήλθε και το κερασάκι στην τούρτα με τα ανασφάλιστα οχήματα εν μέσω υποβολής δηλώσεων.

  Κυρία υπουργέ είναι απαραίτητη η παράταση της υποβολής των φορολογικών δηλώσεων έως 28 Ιουλίου 2017 και παρακαλούμε όπως η απόφαση σας ανακοινωθεί όσο το δυνατόν συντομότερα.

  26 Ιουνίου 2017 Διαβάστε περισσότερα...

Αρθογραφία

 • Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές
  Ασφάλιση Σερβιτόρων με σταθερές αποδοχές Υπό ποιες προϋποθέσεις καθίσταται δυνατή η ασφάλιση σερβιτόρων, μπάρμαν κλπ βάσει σταθερών αποδοχών Πέτρος Γ. ΡαπανάκηςΣύμβουλος επιχειρήσεων σε θέματα εργατικής νομοθεσίας & ανθρώπινου δυναμικού. Αρθρογράφος, Συγγραφέας Ορισμένες κατηγορίες εργαζομένων, μεταξύ των οποίων είναι οι σερβιτόροι, οι μπάρμαν, οι βοηθοί σερβιτόρων και οι βοηθοί μπάρμαν, επειδή αμείβονται είτε εξ’ ολοκλήρου είτε εν μέρει με ποσοστά, φιλοδωρήματα, προμήθειες κ.λ.π. κατατάσσονται, με απόφαση του Δ.Σ. ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, σε…
  17 Μαΐου 2016 Διαβάστε περισσότερα...